GROUP AUTO CZ & SK
PROBÍHAJÍCÍ AKCE

PLUSOVKY Akční nabídka J+M autodíly pro duben

Širokou nabídkou SCHÄFFER začínají nové PLUSOVKY - kvalitní autokosmetika, povinná výbava do auta, xenonové výbojky, stahovací pásky a hlavně letní směsi do ostřikovačů, vše za skvělé akční ceny. FEBI na druhé straně přináší 10 vodních čerpadel pro širokou škálu vozů. V minulém vydání si zákazníci pochvalovali zařazení výrobků DEN BRAVEN, ani v dubnu je nezklameme a přineseme další stranu praktických produktů na čištění, lepení a mazání. Cyklosezóna pomalu začíná, jak jinak převézt kola, než na nosičích od BOSAL? Nabídku tohoto výrobce doplňují kvalitní katalyzátory. Pátá strana patři VALEO a jejich sadám spojek, na které máme výhodnou akci v případě reklamací. Další strany patří tradičně nářadí. Brilliant Tools a KS Tools přichází mimo jiné s několika výhodnými sadami, podívejte se sami. Dodavatel ENERGY obsadil další dvojstranu PLUSOVEK a jeho nabídka je hodně pestrá, stejně jako například pestrobarevné sady klíčů. Dvojstrana s nářadím HAZET vždy krásně svítí tyrkysovou barvou. Utahováky, brusky, aku nářadí, vše krásně tyrkysové, jen ta víceúčelová vana je černá, ale praktická, a za ty peníze... S jarním úklidem auta pomůže na další straně MOTIP. Posvítit na jarní silnici si mohou zákazníci s žárovkami PHILIPS. Přezouvací sezóna je za rohem, zásobte se s FERDUS, ať jste připraveni! Stejně jako v březnu, i v dubnu naleznou zákazníci na poslední straně výprodej. PLUSOVKY pro měsíc duben budou k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Produkty RTS nově v nabídce J+M AUTODÍLY

Společnost J+M autodíly navázala spolupráci s výrobcem podvozkových dílů a dílů řízení RTS. Španělská firma RTS vyrábí své produkty v OE kvalitě již více než 35 let a je výrobcem dílů pro osobní i užitkové vozy, vždy s ohledem na vysokou kvalitu, výkon a především bezpečnost. Díky nejširšímu rozsahu produktů ve svém segmentu na trhu s náhradními díly je zastoupena na trzích 75 zemí světa, které obsluhuje ze svého evropského logistického centra. Zákazníci se o kvalitě výrobků RTS mohou přesvědčit sami, momentálně si u J+M autodíly mohou vybrat z více než 2.100 položek, mezi nimiž najdou například: 97-05342 Tyčka stabilizátoru – aplikace Škoda FABIA I, II a další 017-05995 Silentblok přední nápravy - aplikace Škoda OCTAVIA II a další 95-09105 Rameno zadní nápravy - aplikace Škoda OCTAVIA II a další 95-05972-1 Rameno přední nápravy – aplikace Škoda Superb I a další 91-90951-2 Čep řízení – aplikace Škoda FABIA I a další

Akce s výfuky EDEX

K vybraným výfukům EDEX získáte montážní cement za 1 korunu

Nově v nabídce sortiment ARNOTT

Nově jsme rozšířili naší bohatou nabídku o produkty amerického výrobce Arnott

NOVINKY V SERVISNÍ SÍTI

České autoservisy obstály mezi světovou konkurencí

Skupina GROUPAUTO International každoročně vyhlašuje na své výroční konferenci nejlepší autoservisy v rámci své servisní sítě. Ani letos se čeští zástupci mezi tvrdou konkurencí více než 6.000 servisů z celého světa neztratili a byli 10. října v Istanbulu vyhlášeni na druhém, respektive dvou třetích místech! WCWA – World Class Workshop Awards, jak se soutěž nazývá, je rozdělena na 5 kategorií: World-Class Branding (servis s nejlepší prezentací sítě EUROKONCEPT) World-Class Marketing (tištěná reklama, online reklama, sociální média atd.) World-Class Customer Service (spokojenost zákazníků, zákaznické služby) World-Class Fleet Services (služby pro flotilové zákazníky) World-Class Workshop (dovednosti v systému GNM, školení, diagnostika atd.) V kategorii věnované marketingu byl nominován autoservis ST Ricambi s.r.o. ze Studénky. Servis, který původně začínal jako malá prodejna autodílů postupně rozšiřoval své služby i prostory. V současnosti jeden z největších servisů v okolí sází mimo jiné na reklamu v tištěných médiích, v rádiu i na sociálních sítích, což porota ohodnotila druhým místem v této kategorii. V kategorii Customer Service, tedy ocenění péče věnované zákazníkům a hodnocení kvality nabízených služeb, obsadil třetí místo autoservis JohnDee s.r.o. Servis s více než 20letou tradicí začínal jako lakovna a postupně se, díky rozšiřování prostor i nabídky služeb, vypracoval v jeden z nejlepších nezávislých servisů na nymbursku. Vyjmenovat všechny nabízené služby by zasloužilo samostatný článek, proto snad jen pro zajímavost můžeme uvést perličku - díky dodržování ISA standardů je tento špičkový servis schopen opravovat a lakovat luxusní vozy jako je například Bentley. Posledním oceněným je autoservis Ondřej Dakher z Loun. Tento skvěle vybavený servis je schopen oprav a diagnostiky osobních automobilů, dodávek i motocyklů a specializuje se především na fleetové zákazníky, kteří tvoří více než 80 % jeho obratu. Proto byl také nominovaný v kategorii Fleet Services, v níž obsadil krásné třetí místo. Všichni výše jmenovaní členové servisní sítě EUROKONCEPT, kterou spravuje společnost J+M autodíly, si jistě zaslouží gratulaci a přání mnoha spokojených zákazníků. Doufejme, že příští rok budou soutěžící minimálně stejně úspěšní jako letos.

Nová provozovna J+M autodíly v Ostravě

Ani v roce 2023 J+M autodíly nezahálí a snaží se být stále blíže svým zákazníkům, proto svou 21. provozovnu otevírá 3. července v Ostravě, na adrese Na Rovince 981, přímo na tahu z Ostravy do Frýdku-Místku. Moderní budova s rozsáhlým skladem, příjemnými prodejními prostory a velkorysým parkovištěm, to je nová provozovna firmy J+M autodíly v Ostravě. Samozřejmostí je i každodenní rozvoz zboží k zákazníkům, patřícím pod tuto provozovnu.

Nová provozovna J+M autodíly Uherské Hradiště

Společnost J+M autodíly rozšiřuje svou prodejní síť o novou pobočku, která se nachází ve Starém Městě - Uherském Hradišti, přímo u silničního průtahu souměstím Uherské Hradiště - Staré Město - Kunovice na adrese Hradišťská 83. I přes umístění u frekventované dopravní komunikace nabízí provozovna ve Starém Městě velice dobrou dopravní dostupnost s možností pohodlného parkování a spolu s nedalekými provozovnami v Hodoníně a ve Zlíně skvělou skladovou zásobu zboží pro zákazníky.

Nová provozovna J+M autodíly Hodonín

1. března 2022 otevřela společnost J+M autodíly svou novou pobočku v Hodoníně, na adrese Štefánikova 289/13. Zákazníci na nové provozovně najdou stejně kvalitní servis, na který jsou zvyklí z dalších 16 provozoven společnosti J+M autodíly.

Nová provozovna J+M autodíly Olomouc

Počátkem roku 2022 otevřela společnost J+M autodíly svou novou pobočku v Olomouci, na adrese Dolní Novosadská 71. Po náročném předvánočním naskladnění je pro zákazníky připravena široká nabídka náhradních dílů a samozřejmě stejně kvalitní servis, na který jsou zákazníci zvyklí z ostatních provozoven.

Společnost J+M autodíly otevřela svou pobočku ve Zlíně

Společnost AUTO SIVÍK, s.r.o. se rozhodla přenechat své aktivity společnosti J+M autodíly s.r.o. Vznikla tak nová pobočka J+M autodíly ve Zlíně, která byla otevřena 1. 12. 2021 a nachází se na adrese Náves 426, Zlín – Prštné.

J+M autodíly přestěhovaly provozovnu v Táboře

Společnost J+M autodíly přestěhovala svou pobočku v Táboře z Údolní ulice č.p. 501 na adresu Všechov 17, Tábor. Kromě lepší dopravní dostupnosti a možnosti parkování nabízí mnohem větší skladové zásoby než na předchozí adrese.

Proběhl tradiční Ples společnosti J + M autodíly

2 .1. 2018

Ples se konal v prostorách Mariánskolázeňského Casina, zúčastnilo se jej více jak 600 zákazníků, z celé české republiky. Akci jako každoročně moderoval Petr Rychlý a zákazníci J + M autodílů si užili bohaté občerstvení, skvělou zábavu a odnesli si hodnotné výhry z tomboly.

J + M autodíly nově otevřely provozovnu Újezd nad lesy

1. 1. 2018

Provozovna se nachází Starokolínská 307, 190 16 Újezd nad Lesy, provozovna nabízí denní závoz více jak 2 x denně a nabízí více než 5.000 položek ihned k odběru.



226
PRODEJNÍCH MÍST V ČESKU A SLOVENSKU
EMT, S.R.O.
MODLETICE 134
251 01 ŘÍČANY
+420 222 500 000
+420 222 500 010
J + M AUTODÍLY, S.R.O.
POD VIŠŇOVKOU 1661/31
140 00 PRAHA 4
+420 355 330 800
AUTOPARTS, S.R.O.
VE ŽLÍBKU 1800
193 00 PRAHA 9
+420 226 001 333
AUTO SAVE, S.R.O.
BUDOVATEĽSKÁ 75/A
901 01 PREŠOV
+421 905 659 193
J.B.K., S.R.O.
Bátorové Kosihy 1586
946 34 Bátorové Kosihy
+421 357 611 745
+421 35 77 97 290
KAMICO, S.R.O.
Jiskrova ul. 4
040 01 Košice
+421 553 210 516
+421 553 210 530