GROUP AUTO CZ & SK
PROBÍHAJÍCÍ AKCE

Jsou tu PLUSOVKY pro měsíc červenec

Stejně jako v červnu, i v červenci máme pro naše zákazníky připraveno 24stránkové vydání PLUSOVEK se spoustou skvělých produktů. V červenci nám titulní stranu zaplnil dodavatel VALEO brzdovými kapalinami a především širokou nabídkou stěračů CANOPY. Věděli jste, že za nákup 30 ks těchto ekologických stěračů od nás získáte praktický kartonový stojan? Na straně druhé opět naleznete Schäffer - autokosmetiku, kapalinu do ostřikovačů a především akční ceny na indukční ohřev, přístroje i spoustu příslušenství k nim. Novou značkou v našich PLUSOVKÁCH je MAGNETI MARELLI a přístroje, které by neměly chybět v žádném autoservisu. Další dvojstrany patří již tradičně výrobcům nářadí BRILLIANT TOOLS, KS TOOLS, ENERGY, HAZET a stejně jako v červnu i výrobci VIGOR. Další novinkou v PLUSOVKÁCH je německý BOSCH, který pro měsíc červenec připravil lákavé ceny na své dvě novinky - inteligentní nabíječky C30 a C70 a dále autodiagnostické zařízení BOSCH DIAGNOSTICS KTS560, to vše doplněné o širokou nabídku licencí. Diagnostikou pokračujeme i na straně jedenácté, opět novinkou v našich PLUSOVKÁCH. AUTODATA online 1 a 3 a také verzi dat pro motorky, to vše v češtině, za skvělé ceny. Dvoustranu následující obsadil náš tradiční dodavatel MOTIP, netradičně však s novinkou v nabídce J+M autodíly - aditivy, pro naftu i benzín, vše skladem, vše za lákavé ceny. Špičkovou autokosmetiku Meguiar's na další straně snad ani nemusíme představovat, stejně tak BOSAL na straně patnácté. Další dvojstrana je opět pestrá, protože nabídka firmy AMIO je také pestrá, od drátků a bužírek, přes kanystry až po praktické pomocníky na cesty, díky kterým se budete cítit třeba v kempu jako doma. Strana s číslem 18 patří stejně jako v červnu firmě DEN BRAVEN. Pracovní rukavice se vždycky hodí, obzvláště ty od MECHANIX WEAR na straně devatenácté. FEBI BILSTEIN na straně 20 má pro nás hydraulické a převodové oleje a ještě zbylo místo pro spojkovou sadu od BLUEPRINT. Další novinkou nejen v PLUSOVKÁCH, ale i celkově v sortimentu J+M autodíly, jsou kompresory SCHNEIDER. Od maličkých šikovných až po profesionální nejvýkonnější stroje. Poslední dvojstrana opět patří výprodeji. Vybírejte rychle, kousky z výprodeje mizí rychle a jsou k dispozici jen do vyprodání zásob! Červencové vydání opět uzavírá přehled akcí z našeho e-shopu, aby Vám nic neuniklo. PLUSOVKY pro měsíc červenec budou tradičně k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Nové oleje Schäffer v nabídce J+M AUTODÍLY

J+M autodíly rozšiřují nabídku motorových olejů Schäffer o oleje 0W20 a OW30.

Produkt pro měsíc červen za krásnou cenu

V červnu najdete u J+M autodíly další produukt ENERGY za skvělou cenu - Sada bitů PREMIUM 62 ks /obj. kód NE03003 /, přesvědčte se na našem e-shopu!

Jsou tu PLUSOVKY pro měsíc červen

Stručný přehled začneme titulní stranou s novými typy olejů z nabídky SCHÄFFER, na straně druhé pak další oleje, především pro zahradní techniku a také univerzální manžety a vše pro jejich správnou montáž. Třetí strana patří našemu tradičnímu dodavateli VALEO a jeho široké nabídce stěračů FIRST, parkovacím asistentům a dílům pro brzdový systém. Abychom nenudili podrobným výčtem, další dvojstrany patří tradičně výrobcům nářadí BRILLIANT TOOLS, KS TOOLS, ENERGY, HAZET a stejně jako v květnu výrobci VIGOR. Následující dvojstrana nabízí opravdu spoustu prostředků pro správnou péči o naše plechové miláčky od výrobce SHERON a německého SONAX. Pozor, pokud máte rádi stylové retro plechové cedule, stačí nakoupit výrobky SONAX v minimální výši 1.000 Kč bez DPH a cedulku dostanete jako dárek! Dvanáctá strana je plná plničů, tmelů, laků a především barev, těch od MOTIPu. ATE na straně 13 nabízí přístroje pro servis brzdového systému a k tomu brzdové kapaliny. Nové příchytky od FA1 a spoustu drobných věciček naleznete na straně 14. Jedeme dál, s aditivy od BOSALU. AMIO má ve své nabídce nepřeberné množství autopříslušenství, my jsme jen zlomek z něho vybrali pro následující dvojstranu. Strana 18. je lepivá, alespoň podle obsahu, protože je na ní DEN BRAVEN a jeho lepidla, tavné pistole nebo například pásky. Strana 19. pak voní olejem, spoustou oleje TOTAL, od litrových lahví až po šedesátilitrové sudy za výhodné ceny. Nový bytelný a spolehlivý kompresor do vaší dílny si můžete vybrat z nabídky firmy ATMOS na další straně. Vše kolem brzd od našeho tradičního dodavatele ABS naleznete na straně 21. Červnové PLUSOVKY pak uzavírá již tradiční výprodej na poslední dvojstraně a jak již bylo řečeno na začátku - přehled akcí, které pofrčí v červnu na našem e-shopu. PLUSOVKY pro měsíc červen budou tradičně k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Produkt měsíce pro měsíc květen za skvělou akční cenu

V květnu můžete u J+M autodíly zakoupit ENERGY Pojízdná montážní skříň /obj. kód NE00200BR / za skvělou akční cenu, podívejte se na náš e-shop!

PLUSOVKY Akční nabídka J+M autodíly pro květen

Květnové PLUSOVKY od J+M autodíly jsou ještě větší než dříve. Zákazníci naleznou dokonce na 20 stranách spousty skvělých produktů od našich vybraných dodavatelů. Blíží se klimasezóna a tak se jako první představují plničky klimatizací VALEO, bytelné a spolehlivé stroje na oba druhy chladiv za skvělé akční ceny. Druhá strana patří drobnostem, ale i větším výrobkům SCHÄFFER, doplněným o zcela novou letní směs do ostřikovačů. Přecházíme na stranu číslo 3, která je věnovaná také nadcházející klimasezóně. Následující strany obsadily klasicky výrobci nářadí ENERGY, HAZET, nově pak VIGOR a na čtvrté dvojstraně naše stálice BRILLIANT TOOLS spolu s KS TOOLS. Ani v květnu nesmí chybět autochemie a autokosmetika MOTIP následovaná dalšími mazadly a tmely od firmy PRESTO. Nabídku lepicích a těsnicích pomocníků přináší výrobce HPX. Spoustu užitečných věciček, které nesmí chybět v žádném autě, nám do PLUSOVEK přináší osvědčený výrobce AMIO. Následující dvojstranu si vzala na starost firma LIQUI MOLY se svými kvalitními motorovými oleji, aditivy a další autochemií. Že je čas se trochu pověnovat zevnějšku našich plechových miláčků ví MEGUIAR's a proto i tento prémiový výrobce přispěchal se svými produkty, značně podpořený širokou nabídkou legendárních vůní nejen do auta CALIFORNIA SCENTS. Ochrana by měla být vždy na prvním místě, to ví i výrobce MECHANIX WEAR a proto představuje celou stranu velice oblíbených pracovních rukavic. Blížíme se k závěru, do kterého nás doprovodí BOSAL se svými univerzálními díly k výfukům. Nově jsme se rozhodli do PLUSOVEK zařadit GOLEMTECH, každému jistě dobře známého výrobce kvalitního strojního vybavení autoservisů, aktálně za akční ceny, které nenajdete jinde než u J+M autodíly! Stalo se dobrým zvykem uzavírat PLUSOVKY pro zákazníky výhodným výprodejem. I tentokrát tomu není jinak, tak pospěšte s výběrem, tyto položky jsou pouze do vyprodání zásob. PLUSOVKY pro měsíc květen budou k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

KLIMASEZÓNA u J+M Autodíly začíná

U J+M autodíly nyní naleznete akční ceny na spoustu produktů, týkajících se klimatizací, podívejte se na náš eshop!

Soutěž PLUSOVKY pro vás - další kolo

Pojďte s námi soutěžit!

PLUSOVKY Akční nabídka J+M autodíly pro duben

Širokou nabídkou SCHÄFFER začínají nové PLUSOVKY - kvalitní autokosmetika, povinná výbava do auta, xenonové výbojky, stahovací pásky a hlavně letní směsi do ostřikovačů, vše za skvělé akční ceny. FEBI na druhé straně přináší 10 vodních čerpadel pro širokou škálu vozů. V minulém vydání si zákazníci pochvalovali zařazení výrobků DEN BRAVEN, ani v dubnu je nezklameme a přineseme další stranu praktických produktů na čištění, lepení a mazání. Cyklosezóna pomalu začíná, jak jinak převézt kola, než na nosičích od BOSAL? Nabídku tohoto výrobce doplňují kvalitní katalyzátory. Pátá strana patři VALEO a jejich sadám spojek, na které máme výhodnou akci v případě reklamací. Další strany patří tradičně nářadí. Brilliant Tools a KS Tools přichází mimo jiné s několika výhodnými sadami, podívejte se sami. Dodavatel ENERGY obsadil další dvojstranu PLUSOVEK a jeho nabídka je hodně pestrá, stejně jako například pestrobarevné sady klíčů. Dvojstrana s nářadím HAZET vždy krásně svítí tyrkysovou barvou. Utahováky, brusky, aku nářadí, vše krásně tyrkysové, jen ta víceúčelová vana je černá, ale praktická, a za ty peníze... S jarním úklidem auta pomůže na další straně MOTIP. Posvítit na jarní silnici si mohou zákazníci s žárovkami PHILIPS. Přezouvací sezóna je za rohem, zásobte se s FERDUS, ať jste připraveni! Stejně jako v březnu, i v dubnu naleznou zákazníci na poslední straně výprodej. PLUSOVKY pro měsíc duben budou k dostání začátkem měsíce na všech pobočkách J+M autodíly a samozřejmě v elektronické podobě na e-shopu, v sekci KATALOGY/LETÁKY A AKČNÍ NABÍDKY.

Produkty RTS nově v nabídce J+M AUTODÍLY

Společnost J+M autodíly navázala spolupráci s výrobcem podvozkových dílů a dílů řízení RTS. Španělská firma RTS vyrábí své produkty v OE kvalitě již více než 35 let a je výrobcem dílů pro osobní i užitkové vozy, vždy s ohledem na vysokou kvalitu, výkon a především bezpečnost. Díky nejširšímu rozsahu produktů ve svém segmentu na trhu s náhradními díly je zastoupena na trzích 75 zemí světa, které obsluhuje ze svého evropského logistického centra. Zákazníci se o kvalitě výrobků RTS mohou přesvědčit sami, momentálně si u J+M autodíly mohou vybrat z více než 2.100 položek, mezi nimiž najdou například: 97-05342 Tyčka stabilizátoru – aplikace Škoda FABIA I, II a další 017-05995 Silentblok přední nápravy - aplikace Škoda OCTAVIA II a další 95-09105 Rameno zadní nápravy - aplikace Škoda OCTAVIA II a další 95-05972-1 Rameno přední nápravy – aplikace Škoda Superb I a další 91-90951-2 Čep řízení – aplikace Škoda FABIA I a další

Akce s výfuky EDEX

K vybraným výfukům EDEX získáte montážní cement za 1 korunu

Nově v nabídce sortiment ARNOTT

Nově jsme rozšířili naší bohatou nabídku o produkty amerického výrobce Arnott

NOVINKY V SERVISNÍ SÍTI

České autoservisy obstály mezi světovou konkurencí

Skupina GROUPAUTO International každoročně vyhlašuje na své výroční konferenci nejlepší autoservisy v rámci své servisní sítě. Ani letos se čeští zástupci mezi tvrdou konkurencí více než 6.000 servisů z celého světa neztratili a byli 10. října v Istanbulu vyhlášeni na druhém, respektive dvou třetích místech! WCWA – World Class Workshop Awards, jak se soutěž nazývá, je rozdělena na 5 kategorií: World-Class Branding (servis s nejlepší prezentací sítě EUROKONCEPT) World-Class Marketing (tištěná reklama, online reklama, sociální média atd.) World-Class Customer Service (spokojenost zákazníků, zákaznické služby) World-Class Fleet Services (služby pro flotilové zákazníky) World-Class Workshop (dovednosti v systému GNM, školení, diagnostika atd.) V kategorii věnované marketingu byl nominován autoservis ST Ricambi s.r.o. ze Studénky. Servis, který původně začínal jako malá prodejna autodílů postupně rozšiřoval své služby i prostory. V současnosti jeden z největších servisů v okolí sází mimo jiné na reklamu v tištěných médiích, v rádiu i na sociálních sítích, což porota ohodnotila druhým místem v této kategorii. V kategorii Customer Service, tedy ocenění péče věnované zákazníkům a hodnocení kvality nabízených služeb, obsadil třetí místo autoservis JohnDee s.r.o. Servis s více než 20letou tradicí začínal jako lakovna a postupně se, díky rozšiřování prostor i nabídky služeb, vypracoval v jeden z nejlepších nezávislých servisů na nymbursku. Vyjmenovat všechny nabízené služby by zasloužilo samostatný článek, proto snad jen pro zajímavost můžeme uvést perličku - díky dodržování ISA standardů je tento špičkový servis schopen opravovat a lakovat luxusní vozy jako je například Bentley. Posledním oceněným je autoservis Ondřej Dakher z Loun. Tento skvěle vybavený servis je schopen oprav a diagnostiky osobních automobilů, dodávek i motocyklů a specializuje se především na fleetové zákazníky, kteří tvoří více než 80 % jeho obratu. Proto byl také nominovaný v kategorii Fleet Services, v níž obsadil krásné třetí místo. Všichni výše jmenovaní členové servisní sítě EUROKONCEPT, kterou spravuje společnost J+M autodíly, si jistě zaslouží gratulaci a přání mnoha spokojených zákazníků. Doufejme, že příští rok budou soutěžící minimálně stejně úspěšní jako letos.

Nová provozovna J+M autodíly v Ostravě

Ani v roce 2023 J+M autodíly nezahálí a snaží se být stále blíže svým zákazníkům, proto svou 21. provozovnu otevírá 3. července v Ostravě, na adrese Na Rovince 981, přímo na tahu z Ostravy do Frýdku-Místku. Moderní budova s rozsáhlým skladem, příjemnými prodejními prostory a velkorysým parkovištěm, to je nová provozovna firmy J+M autodíly v Ostravě. Samozřejmostí je i každodenní rozvoz zboží k zákazníkům, patřícím pod tuto provozovnu.

Nová provozovna J+M autodíly Uherské Hradiště

Společnost J+M autodíly rozšiřuje svou prodejní síť o novou pobočku, která se nachází ve Starém Městě - Uherském Hradišti, přímo u silničního průtahu souměstím Uherské Hradiště - Staré Město - Kunovice na adrese Hradišťská 83. I přes umístění u frekventované dopravní komunikace nabízí provozovna ve Starém Městě velice dobrou dopravní dostupnost s možností pohodlného parkování a spolu s nedalekými provozovnami v Hodoníně a ve Zlíně skvělou skladovou zásobu zboží pro zákazníky.

Nová provozovna J+M autodíly Hodonín

1. března 2022 otevřela společnost J+M autodíly svou novou pobočku v Hodoníně, na adrese Štefánikova 289/13. Zákazníci na nové provozovně najdou stejně kvalitní servis, na který jsou zvyklí z dalších 16 provozoven společnosti J+M autodíly.

Nová provozovna J+M autodíly Olomouc

Počátkem roku 2022 otevřela společnost J+M autodíly svou novou pobočku v Olomouci, na adrese Dolní Novosadská 71. Po náročném předvánočním naskladnění je pro zákazníky připravena široká nabídka náhradních dílů a samozřejmě stejně kvalitní servis, na který jsou zákazníci zvyklí z ostatních provozoven.

Společnost J+M autodíly otevřela svou pobočku ve Zlíně

Společnost AUTO SIVÍK, s.r.o. se rozhodla přenechat své aktivity společnosti J+M autodíly s.r.o. Vznikla tak nová pobočka J+M autodíly ve Zlíně, která byla otevřena 1. 12. 2021 a nachází se na adrese Náves 426, Zlín – Prštné.

J+M autodíly přestěhovaly provozovnu v Táboře

Společnost J+M autodíly přestěhovala svou pobočku v Táboře z Údolní ulice č.p. 501 na adresu Všechov 17, Tábor. Kromě lepší dopravní dostupnosti a možnosti parkování nabízí mnohem větší skladové zásoby než na předchozí adrese.

Proběhl tradiční Ples společnosti J + M autodíly

2 .1. 2018

Ples se konal v prostorách Mariánskolázeňského Casina, zúčastnilo se jej více jak 600 zákazníků, z celé české republiky. Akci jako každoročně moderoval Petr Rychlý a zákazníci J + M autodílů si užili bohaté občerstvení, skvělou zábavu a odnesli si hodnotné výhry z tomboly.

J + M autodíly nově otevřely provozovnu Újezd nad lesy

1. 1. 2018

Provozovna se nachází Starokolínská 307, 190 16 Újezd nad Lesy, provozovna nabízí denní závoz více jak 2 x denně a nabízí více než 5.000 položek ihned k odběru.



226
PRODEJNÍCH MÍST V ČESKU A SLOVENSKU
EMT, S.R.O.
MODLETICE 134
251 01 ŘÍČANY
+420 222 500 000
+420 222 500 010
J + M AUTODÍLY, S.R.O.
POD VIŠŇOVKOU 1661/31
140 00 PRAHA 4
+420 355 330 800
AUTOPARTS, S.R.O.
VE ŽLÍBKU 1800
193 00 PRAHA 9
+420 226 001 333
AUTO SAVE, S.R.O.
BUDOVATEĽSKÁ 75/A
901 01 PREŠOV
+421 905 659 193
J.B.K., S.R.O.
Bátorové Kosihy 1586
946 34 Bátorové Kosihy
+421 357 611 745
+421 35 77 97 290
KAMICO, S.R.O.
Jiskrova ul. 4
040 01 Košice
+421 553 210 516
+421 553 210 530